Massage

Välkommen till vår egen massör

Lola Johansson är certifierad massageterapeut med mer än 14 års yrkeserfarenhet.

Hennes långa erfarenhet har lett fram arbetsätt där hon har format sin helt egna behandlingsmetod.


Med hjälp av olika ”verktyg” anpassar hon behandlingen efter varje individs behov vilket ger en skön och rogivande stund med fokus på kundens behov för hjälp till självläkning.


Alla behandlingar görs med ekologiska produkter producerade i Sverige.

Medlem i Kroppsteraputernas Yrkesförbund

Lola

Ansiktsmassage


Behandlingen börjar med en mjuk rengöring och peeling. Sedan följer en skön ansiktsmassage med olja och dagkräm som passar din hud. Vid 60 minuters behandling får du även en ansiktsmask och medans du vilar med masken så får du en skön nack- och skalpma

Kroppsmassage


En massage för att få loss spänningar som sitter på olika djup i din kropp. Behandlingen hjälper kroppen att få cirkulation och flöde i både bindväv och lymfsystemet. En skön avslappning och återhämtning för kropp och själ.

Klangmassage


Klangskålarnas ljud och vibrationer berör vårt innersta, som aktiverar vårt självläkande och frigör våra kreativa energier. Behandlingen görs på massagebänken fullt påklädd, där klangskålar placeras på olika punkter på kroppen. Klangskålarna vibrerar med olika frekvenser som ger en djup avslappning samt stimulerar det parasympatiska nervsystemet och vagusnerven.

30 min           495 kr

60 min           795 kr 

30 min           495 kr

60 min           795 kr 

90 min        1 150 kr


Kombinera ansikte/kropp 

30/30 min      795 kr

30/60 min   1 150 kr

30 min           495 kr

60 min           795 kr

90 min        1 150 kr